Csizi András mentálhigiénés szakember, pár-és családterapeuta jelölt bemutatkozása

Csizi András vagyok, 1971-ben születtem Kaposváron, 3 gyermekem van.
1997-ben végeztem Testnevelő tanárként Szombathelyen. Képzésemen belül a pszichológia mellett elmélyedtem az alternatív pedagógiákban, mert mindig is fontosnak tartottam a pedagógia szerepét a személyiség alakulásában. Szakdolgozatomat a Waldorf-pedagógia és a testnevelés összefüggéseiről írtam, valamint ugyanebben a témában nyertem különdíjat az 1997-es Országos Tudományos Diákköri Konferencián.
2011-ben végeztem el a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés szakember szakát kitüntetéses diplomával. Szakdolgozatom egy anya esetét dolgozza fel, aki „nem érezte magát elég jó anyának”.
2008-ban Budapesten -eleinte az SAP-s munka mellett- kezdtem egyéni segítő, tanácsadói hivatásom, 2016-tól Képzésben lévő család-és párterapeutaként is segítem a hozzám fordulókat.

Ahogy fogalmazni szoktam:

2017-től nem dolgozom, hanem csak a szenvedélyemnek élek!

Hálás lehetek, mert az alap iskoláim mellett a legjobbak segítettek tovább képezni magam: Ken Wilber Intergál szemléletéről: Gánti Bence Fejlődéslélektan, pszichopatológia: Dr. Daubner Béla és Kácsándi Elvira. Család- és párterápiaDr. Barát Katalin.

Büszkeséggel tölt el, hogy már több, mint 500 egyénnek, 100+ párnak segítettem abban, hogy megoldódjon a problémája és egy sokkal magasabb lelki-egészségi szinten, felszabadultabban, kiegyensúlyozottabban, élje az életét, mint előtte.

Eddigi tapasztalataim és tanulmányaim is azt erősítették meg, hogy az egyén problémáját mindig kapcsolatainak tükrében, összefüggéseiben szemléljem, valamint, hogy a segítségem, támogatásom ne „módszer-specifikus”, hanem humánus, integratív, kongruens legyen.

Jártak már nálam az élet minden területéről: bolti eladó, könyvelő, buszsofőr, tanár, ügyvéd, mérnök, közgazdász, nagyvállalati vezérigazgató, színész, rendező stb.

Klienseim véleménye szerint a nyugodt, kiegyensúlyozott kisugárzásom, humorom segít nekik a legnehezebb problémák megoldásában.

YouTube Videó csatornáim:

Rádió interjú az apaságról:

Kapcsolat

Írjon üzenetet!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatkezelési tájékoztató

Elérhetőségek

Telefon:

+36 (30) 37-55-208

Email:

acsizi [kukac] csiziandras [pont] hu

FAcebook oldal, skype hívás

Csizi András írott neve

Rendelő

1117 Budapest, Október 23. u. 35 4. em. 3. 15-s kapucsengő

IMG 2645
Képernyőfotó 2022 02 12 6.43.35

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.