Adatok

Cégnév: Csizi András ev.
Székhely: 2030 Érd, Csurgói u. 13.
Telephely: 1117 Budapest, Október 23. u. 35. 4. em. 3.
Nyilvántartási szám: 42523884
Adószám: 76875597-1-43
Telefon: 06 30 37 55 208
E-mail: acsizi[kukac]csiziandras.hu

Nyilatkozat:

Az általam nyújtott mentálhigiénés segítő beszélgetések, szolgáltatások, a TEÁOR 869007 – ‘Mentál-egészségügyi ellátás’ keretein belül történnek, ami nem egészségügyi szolgáltatásként végzett, mentálegészségügyi ellátásnak minősül. Nem végzek pszichoterápiát, ill. tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.
Az alkalmak során elhangzottak felhasználása kizárólag a kliens felelősségére és kockázatára történhet. A mentálhigiénés szemléletű segítő semmilyen felelősséggel nem tartozik abban a tekintetben, hogy a kliens hogyan alkalmazza a hallottakat, megértetteket.

Fizetés:

 • Az alkalmak díjazása aktuálisan a honlapom: „Díjazás” oldalán közzétettek szerint.
 • Minden alkalommal, az alkalom végén személyesen, készpénzben
 • Kártyás fizetési lehetőség (Minden bankkártya: és mobil fizetési mód használható)
 •  Utalva:
  • Magyarországon belülről forintban: 12011155-01817438-00100007 számlaszámra, Csizi András névre (Saját név feltüntetésével)
  • Külföldről forintban: IBAN: HU84120111550181743800100007, Csizi András névre (Saját név feltüntetésével)
  • Külföldről EUR-ban: HU21120111550181743800500005 Csizi András névre (Saját név feltüntetésével)
  • PayPal: paypal.me/csiziandras
  • Utalás esetén az óradíjnak aznap, de legkésőbb az alkalom után 24 órával kell megérkeznie a számlára (vagy PayPal-ra). Amennyiben ez felszólítás után sem történik meg, azonnal lezárjuk a kapcsolatot, illetve ha késve történik meg, a második késő alkalom után lezárjuk a kapcsolatot és nem folytatjuk tovább az együttműködést.
  • Fizetési nehézségeket a megbeszélt alkalom előtt legalább 24 órával előbb lehet/kell jelezni írásban: sms-ben, vagy email-ben. Ha ez nem, vagy csak 24 órán belül történik meg, a második ilyen alkalom után lezárjuk a kapcsolatot és nem folytatjuk tovább az együttműködést.

Együttműködésre vonatkozó szabályok

Alapvető feltétel, hogy a megbeszélt alkalom napján (0:00 perctől), és természetesen az ülésen is: tilos bármilyen tudatmódosító szer (alkohol, drogok stb.) fogyasztása. Amennyiben ez megtörténik, lezárjuk a kapcsolatot és nem folytatjuk tovább az együttműködést.

A találkozásainkon kívül nem tartjuk egymással a kapcsolatot, kivéve ha időpontot kell egyeztetni/módosítani, illetve az ülésen konkrétan, előre egyeztetett dologban/témában (pl.: dokumentum/cikk stb. elküldése)

Késés esetén mindkét fél köteles azt mielőbb jelezni a másiknak sms-ben (vagy annak megfelelő eszközön keresztül, amit mindkét fél használ pl. viber, messenger stb.), és/vagy telefonon.

Az adott alkalomról késni maximum 15 percet lehet. Ezen túli késés esetén az alkalom elmarad, és úgy kezelendő, mint a 24 órán belül lemondott alkalom. (lásd lent)

Időpontot következmények nélkül, a megbeszélt alkalom előtt 48 órával -vagy azon túl- lehet lemondani.

Amennyiben 48 órán belül -de 24 órán túl- kerül lemondásra a kliens részéről, akkor annak az alkalomnak a felét ki kell fizetni. Ugyanez vonatkozik rám is: amennyiben én mondom le 48 órán belül, -de 24 órán túl- legközelebb fél áron jöhet.

24 órán belüli lemondás esetén az egész díjat ki kell fizetni, és ugyanígy részemről is: ha én mondom le 24 órán belül, legközelebb ingyen lehet jönni.

Alapelv szerint: a lemondott időpont pótlását a lehető legrövidebb időn belül próbáljuk megoldani, és csak ha nem megoldható, akkor marad el. Adott héten belül pótolt alkalmat nem kell kifizetni.

Kivételt képeznek a vis-major esetek, pl.: járóképességet befolyásoló: baleset, nem várt betegség, magas láz, haláleset, gyerekszületés stb.

Az ÁSZF-t elfogadni csak írásban lehet, illetve az első egyeztetett alkalmon való megjelenés -akár személyes, akár online (sykpe/WeChat/stb.)- egyúttal az ASZF automatikus elfogadását is jelenti

A fenti pontok bármelyikétől eltérni csak előre, közös megegyezéssel lehet.